Vakumiranje

Što je vakumiranje?

Vakumirati znači ukloniti zrak iz pakiranja kako bi se očuvale kvalitativne karakteristike hrane na dulje vrijeme. U vakumskom pakiranju, bez kisika, znatno se usporava gubitak kvalitete hrane pa možete uživati u svježem i originalnom okusu čim otvorite paketić.

Kako pripremiti namirnice za vakumiranje?

Za dugotrajno pohranjivanje namirnica izvan hladnjaka i zamrzivača koriste se isključivo one namirnice koje nisu lako kvarljive kao što su čajevi, začini, orašasti plodovi, suho voće i suhomesnati proizvodi. Prije vakumiranja namirnice trebaju biti suhe i svježe.

Prednosti vakumirane hrane

Vakumirana je hrana zdrav i siguran odabir. Pogledajte koje su glavne prednosti vakumirane hrane.

Sadržaj i struktura web stranice hod.biz.hr zaštićeni su autorskim pravom. Svako umnožavanje ili uporaba informacija te podataka, osobito tekstova, dijelova tekstova ili slika iziskuje prethodno ishođenje suglasnosti Hod d.o.o
Koristimo kolačiće kako bi prilagodili sadržaj, poruke i oglase prema tome što Vas zanima te analizirali posjete kupaca. Klikom na "Prihvati i zatvori" pristajete na pohranu i pristup kolačićima te zatvarate ovaj prozor. Više o Politici privatnosti možete pročitati klikom na "Saznaj više".
Prihvati i zatvori ili Saznaj više...