Bučine golice - svestrana primjena u kuhinji

Bundevine golice se mogu usitniti i takve koristiti u mnogim jelima kojima će one poboljšati okus i istovremeno ih obogatiti hranjivim tvarima. Uz ostale sjemenke one također mogu poslužiti za pripremanje posebno ukusnih peciva i kruha.

Bundevine sjemenke možete dodati salatama, grilanom povrću, a možete ih koristiti i za izradu zdravih dressinga za salate (primjerice s češnjakom, peršinom, maslinovim uljem i limunovim sokom).
Sjeckane sjemenke možete dodati u zobene pahuljice za doručak ili ih koristiti za zdrave kolačiće, domaći kruh i peciva.

Sadržaj i struktura web stranice hod.biz.hr zaštićeni su autorskim pravom. Svako umnožavanje ili uporaba informacija te podataka, osobito tekstova, dijelova tekstova ili slika iziskuje prethodno ishođenje suglasnosti Hod d.o.o
Koristimo kolačiće kako bi prilagodili sadržaj, poruke i oglase prema tome što Vas zanima te analizirali posjete kupaca. Klikom na "Prihvati i zatvori" pristajete na pohranu i pristup kolačićima te zatvarate ovaj prozor. Više o Politici privatnosti možete pročitati klikom na "Saznaj više".
Prihvati i zatvori ili Saznaj više...